Rabu, 16 Disember 2009

Bila Emo,Macam-Macam Falsampah Dimuntahkan





Encik Nami O Fish berkata "Cinta yang sejati adalah cinta yang gagal..".Statement ini membuat gua ketawa sinis dalam hati walaupun gua sendiri rasa camtu bila emo..Tapi.. Kalau semua cinta sejati gagal,berapa ramai je manusia yang berseronok-nonok dan berzakar-ria lalu menghasilkan zuriat??kalau camtu,mesti manusia ni sedang diancam kepupusan.

Dengar sini:

Cinta tidak pernah gagal..cuma uda dan dara yang gagal bercinta.
Cinta adalah penyelesai masalah..
Cinta adalah ingat-mengingati..
Cinta adalah pemusnah keresahan..
Cinta memungkinkan segala..


Cinta yang tercalar bukan untuk ditangisi
namun adalah untuk dimengerti erti suka hidup ini..


p.s Gua nak muntah lepas buat entri ni..gila jiwang,tak rock langsung wei! hahaha..apepun ini adalah FUCKta!

4 ulasan:

Ez Puella Sapiens berkata...

Cinta yang sejati adalah cinta yang gagal?For me it's like cinta yang gagal adalah cinta yang tidak memahami antara satu sama lain.

It's like both trying to stand up,to make sure both sides understands for that person itself,but no togetherness.

Tapi tak salah kan kalau cinta yang tidak kesampaian itu diteruskan,if that's make both happy?aight?

Johan 23.01.84 berkata...

It's just sometimes we all let emotions cloud our minds and come up with stupid assumptions..

Nurse Sue berkata...

wey la joe
entry ni memang tak boleh blah la
hahaha!

p/s : apa yang you dah buat dengan boyfie i sampai mengigau panggil you? hurmm..

Tanpa Nama berkata...

cinta sejati adalah cinta yg gagal,falsafah bujang terlajak isham rais.

uda-dara
romeo-juliet
Quasimodo-La Esmeralda