Isnin, 18 Januari 2010

Jeng! Jeng! Jeng! Berita Baik



Akhirnya Santa Claus sampai.Dia lambat sebab kantoi curi enjin jet.Ini dia buku Barry Wain pendedahan taik-taik Mahathir Mohamad yang ditunggu-tunggu.

Download sini :http://www.mediafire.com/?m3dgyjz0o0z 

password utk bukak file tu lepas download,sila email gua untuk dapatkan..

Dah download tu,simpan elok-elok untuk tatapan cucu-cicit kelak.Jangan lupa,kongsi dengan kawan-kawan,awek,balak,mak ayah,kaum kerabat lu orang.

Cheers!

P.s Terima Kasih kepada Asparados.

23 ulasan:

Ez Puella Sapiens berkata...

Kesian orang Malaysia,punya susah nak download hik hik!

We all dah book kat store tempat I,yup,memanglah we all bayar,tapi we all puas hati,tak menderita kena download hik hik!

Johan 23.01.84 berkata...

my copy next week baru smpai..from what i read on blogs,some people dah dpt da this book..yg tak dpt beli,download je..

Ez Puella Sapiens berkata...

eh,memang menggila la..betul la you cakap,budak theatre kat Malaysia memang motherfucker lousy tak tau apa-apa about theatre.Don't tell me they don't know about Kafka,Edgar Allan Poe,Stanilavski?

Samuel Beckett pun tak tau I yang ambik theatre nak lengkapkan jadual pun belajar tau.Teruk kronik lah!

Thanks to Mahathir to create a batallion of moronic students.

Aril Cantona berkata...

muka madey kalau ada effect petir kat belakang dia,peerrgh memang nampak evil.

cuma tak seevil ez.

tengok buku apa dia baca hahahaha!

Johan 23.01.84 berkata...

Aril - hahaha

Ez Puella Sapiens berkata...

hik hik!ni mana you jumpa pic ni..teruk la along ni!

reverie berkata...

bro, nak password. ke:
faiez_flyers(at)yahoo(dot)com(dot)my

thanks.

Asparados berkata...

sape awex yang kat sebelah penjahat yang membaca buku jahat itu?napa tak nampak?ohh tengok tangan pon aku tau awex itu cun...

Anti-ATM berkata...

Bro tolong email password. email ke separados@gmail.com

Johan 23.01.84 berkata...

apela korg ni..email aku kan ade kat profile.. johanhadi84@yahoo.com

korg email aku pastu aku reply dgn password dia..senang ckit keje gua..

Tanpa Nama berkata...

eh bodo jgn mudah pecaye dgn propaganda barat

Johan 23.01.84 berkata...

tanpa nama- hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha..dah,tak pyh respon ape2 kat lu

Ez Puella Sapiens berkata...

hik hik!Tanpa Nama,

jangan bukak Internet sebab ni propaganda Barat hik hik!

jangan pakai necktie pergi sekolah sebab ni propaganda Barat.

Jangan pakai kereta sebab ni propaganda Barat.

And above all,jangan pakai kasut sebab ni propaganda Barat.

What so good to be Eastern anyway?hik hik!Betul-betul umnoist punya orang hik hik!

Aril Cantona berkata...

Woit,Sabtu ni birthday kau kan?Ada open table tak?

Jom la race,menang dapat bohsia Kampung Melayu Subang!Ni barang baek punya,body montok tak ingat.Minah ni kalau lu nak tau dia kerja kat Shell Glenmarie.Care awek ni beb.Lu race dengan gua dari Petronas USJ 6 sampai R&R Kinrara kat Kesas,ada beran?

Tarak beran birthday lu gua bagi pondan Dato Harun je la..nama Ridzwan tapi nama manja Wana hahahaha!

Selamat happy birthday beb!

Johan 23.01.84 berkata...

Ez-tak pyh layan la org cmtu haha

Aril-haha..thanks..sial gua tak fkr lg ape title blog ni..yg skg ni tentative title je

nama nami berkata...

happy birthday beb!cheers!

Ez Puella Sapiens berkata...

あなたに幸せな誕生日ヨアン
(Happy Birthday to you Johan)

Johan 23.01.84 berkata...

thanks..

Tanpa Nama berkata...

bro

boleh dapat password tak?

ajip2406@yahoo.com

terima kasih

kuasarakyatperak berkata...

bro..
boleh dapatkan passsword x?

email...

prharapanbaru@yahoo.com

irwan berkata...

korang...apa passwordnye yer...plz share...tq

Tanpa Nama berkata...

wei!? Camner nak download? Link mcm bermasalah jer?.....
Bt link lain lah... rapidshare ker? Hotfile ker?....

Tanpa Nama berkata...

password najibmongolia