Khamis, 30 September 2010

Jangan Jadi Skema!


(sila klik untuk besarkan poster)



Siapa ada masa atau tinggal atau kampung di Johor,datang lah ke event ni nanti.

Jangan jadi mat atau minah skema!pergi mamposlah,buat apa nak pakai tali leher,baju batik atau baju kurung satu warna?!

P/s: kepada mamat asal dari Kluang yang jadi salesman kat Jalan Telawi tu,bukak lah tie tu.jadilah kreatif sikit,pakai skarf ke ape ke kahkahkah

7 ulasan:

Holden Caulfield berkata...

woit!gua pakai tu menghanjing je la woit..kah kah kah!

Johan 23.01.84 berkata...

itu dia mat salesman asal dr Kluang sudah muncul kahkahkah..

Holden Caulfield berkata...

Aku ambik cuti - nanti gua bawak lu mana nak cari Kopi Kluang.

Lagi satu,kalau ada masa - gua bawak lu pergi dusun rambutan pakcik aku kat Kampung Bentong Dalam.

Tapi gua tak janji la - sebab gua tak nak lu ingat gua janji YB kah kah kah!

Johan 23.01.84 berkata...

keje lu senang je leh cuti,tak mcm org lain sume n senang je lu duk goyang kaki..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

mari kita terjah mat bandel cari baju dan seluar yang rare

Dari Jalan Kopi berkata...

i rest my case my lord

kah kah kah

harris berkata...

Me to..Hak3x